Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Guangzhou Weiheng Electronics Co.,Ltd.

Van goede kwaliteit Elektronische Keukenweegschaal voor verkoop
Van goede kwaliteit Elektronische Keukenweegschaal voor verkoop
Wij aangaande zeer pleasured met de schalen die wij van u hebben ontvangen. Wij zouden willen doorgaan en opnieuw tot opdracht geven.

—— Gesche Weger

Weet u waarom ik vaak aan u kom? 1. Kwaliteit 2. Fabrieksplaats (Guangzhou)

—— Mirakel

Het gedrukte die embleem kijkt zeer groot en de schaal goed als gevraagde mijn wordt aangepast.

—— Mohammed Sinjee

Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou Weiheng Electronics Co.,Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
Guangzhou Weiheng Electronics Co.,Ltd. Guangzhou Weiheng Electronics Co.,Ltd. Guangzhou Weiheng Electronics Co.,Ltd. Guangzhou Weiheng Electronics Co.,Ltd. Guangzhou Weiheng Electronics Co.,Ltd. Guangzhou Weiheng Electronics Co.,Ltd. Guangzhou Weiheng Electronics Co.,Ltd. Guangzhou Weiheng Electronics Co.,Ltd. Guangzhou Weiheng Electronics Co.,Ltd.
3 4 5 1 6 7 8 9

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Wereldwijd
Merken : Weiheng
Aantal werknemers : 150~200
Jaarlijkse omzet : >10 million
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 50% - 60%

 

                                                               Bedrijfprofiel

 

De Elektronikaco. van Guangzhouwei Heng, Ltd wordt geplaatst onderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop in één gespecialiseerde elektronische wegende fabrikant. Sinds zijn gevestigd in 2007, organiseerde microcontroller toepassingen met inbegrip van verscheidene deskundigen, met inbegrip van micro-elektronicaingenieur een sterk productontwikkelingsteam, een groot aantal eliteverkoop samenbracht en het distributienetwerk zodat onze producten met stabiel kwaliteitsaandeel binnenlandse en buitenlandse markten verbetert. De fabriek behandelt een gebied van 4500 vierkante meters en is uitgerust met geavanceerd productiemateriaal, is het bedrijf nu een jaarlijkse productiecapaciteit bereikte 500 miljoen eenheden elektronische schalen van uitstekende kwaliteit.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in vervaardiging allerlei huishoudenschalen, ingebedde single-chip microcomputer als kern, het gebruik van high-precision sensoren, ABS plastic shell, super-safe load-bearing elementen van de roestvrij staalhardware. Product die nauwkeurige, ruwe vorm eenvoudige, elegante, praktische, economische en andere kenmerken wegen, die zeer populair in buitenlandse marketing is en een hoge reputatie in in het buitenland heeft.

„WeiHeng“ is nadruk bij de schaalvervaardiging. Onze theorie is „ontwikkeling en houdt bewegend“ voor altijd „Uw tevredenheid, is mijn achtervolging van“ onze collectieve doeleinden, de achtervolging van voortreffelijkheid, voorbij zelf. Wij zijn er stellig van overtuigd dat de meerderheid van gebruikers steunt en onze constante inspanningen, in de nabije toekomst, „WeiHeng“ klantenvertrouwen, de geaccrediteerde leider van de maatschappelijk middenveld Wegende industrie zullen worden.

Contactgegevens
Guangzhou Weiheng Electronics Co.,Ltd.

Tel.: 86-20-18933951500

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)